Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tuotteet

Tuotteisiimme kuuluvat mm. ilma- ja maalämpöpumput, lattialämmitykset sekä ilmanvaihtojärjestelmät. Ja tietenkin niiden asennukset ja huolto. Kysy lisää, henkilökuntamme auttaa mielellään!

Lämpöpumput

Lämpöpumppuja on tekniikaltaan erilaisia. Kallistuneen öljyn ja sähkön myötä suurimman suosion Suomessa ovat saavuttaneet tavallisista ilmastointilaitteesta parannellut ilmalämpöpumput.

Ilmalämpöpumpulla voidaan lämmittää ja viilentää sisätilat helposti energiaa säästäen. Se toimii samalla siis ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana. Kesäisin se parantaa asumismukavuutta, talvella säästää energiakuluja. Se käyttää hyväkseen ulkoilman lämpöenergiaa ja muuttaa sen joko miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi, riippuen siitä halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästäsi riippumatta. Suuriin säästöihin päästään varsinkin suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Lisälämmönlähteenä ilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa - koska lämmityskulut laskevat! Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Kosteus- että homeriskit vähenevät niinikään sisäilman kosteuden laskiessa. Saat raikkaamman sisäilman ja myös lattiat tuntuvat lämpimämmiltä.

Maalämpö on ympäristöystävällinen ja uusiutuva energiamuoto. Lämpöpumput hyödyntävät maahan, kallioon, veteen, sisäilmaan tai ulkoilmaan varastoitunutta lämpöenergiaa. Tällainen energia on ilmaista ja uusiutuvaa. Maalämpöpumpulla voidaan tuottaa parhaimmillaan 85-98% rakennuksen lämmitysenergiatarpeesta.

Maalämpö sopii hyvin sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin. Parhaimmillaan se on yhdistettynä lattialämmitykseen, mutta nykyaikaisilla maalämpöpumpuilla päästään riittävän korkeisiin lämpötiloihin myös patterilämmitteisissä taloissa.